Voie bună şi sictir!

12/02/2010

Se întâmplă să-i fim în drumul lui spre C., când se întoarce din satul natal. Dacă suntem în localitate, ne trezim cu el pe nepusă masă, de obicei în momente cât se poate de nepotrivite. Azi am încercat să mă prefac că nu sunt acasă, dar se înfipsese cu degetul în sonerie de întărâtase toate javrele din vecini, câinii mei fiind de mult în spume, aşa că n-am avut ce face. I-am dat drumul în curte şi l-am omenit cu ce am găsit prin frigider.

Aflu, în ultimul moment, că „peştişorul” nu se întoarce decât la miezul nopţii, şi-mi blestem în gând norocul.

Ar fi suportabil dacă nu s-ar încăpăţâna să vorbească suculent ţărăneşte cu accent ardelenesc, lucru care poate părea exotic în sud, acolo unde trăieşte, dar este enervant aici, unde aud aşa ceva la tot pasul. A fost ditamai şef de secţie. Apoi, după ce pila lui nu i-a mai ţinut spatele, n-a mai fost. S-a pensionat din motive psihice. Şi-a reluat activitatea ca taximetrist şi director de fundaţie culturală. A fost atins, în trecere, de pasiunea fotografiatului. A mâzgălit ceva pe pânză, fiind convins că pictează. Uneori crede că va scrie o operă biografică zguduitoare despre Coşbuc, cu care afirmă că ar avea un oarecare grad de rudenie. Acum duce plosca diverşilor „artişti” edentaţi, alcoolici şi rataţi, prin C. Ah, şi mai este ceva: s-a specializat în recondiţionarea forfecuţelor de unghii! Ar fi hilar dacă nu ar fi patetic. Vorbeşte tare, debitând banalităţi puerile, locuri comune, cu aerul că a descoperit piatra filosofală.

Amicul vrea, nici mai mult nici mai puţin, să-i fac cunoştinţă cu o doamnă care să-l scoată din încurcăturile financiare în care s-a băgat. Adică să devină un soi de gigolo. „Măi băiete, chiar şi pentru asta este nevoie de un minim bagaj de talente, iar băutul nu intră în fişa postului! Nu urăsc nici o femeie atât de mult încât s-o cuplez cu tine în asemenea condiţii”, îi zic eu, mai în glumă, mai în serios. Nu mă credeam în stare de o asemenea cruzime, dar individul acesta trebuie zgâlţâit de cineva, odată şi odată, ca să-şi revină. Riscant. Sunt singură cu el, are acte de „glumeţ” şi nu este nici pe departe treaz. A rămas înmărmurit. Dar nu pentru mult timp. S-a repliat mai repede decât mă aşteptam şi a început să-şi enumere calităţile care îl recomandă pentru funcţia de soţ întreţinut: comorile pe care le are de dăruit unei femei, simţul familiei… Îl opresc să mai abereze, amintindu-i că îl cunosc de o mulţime de ani şi am asistat la divorţul lui, urmat de decăderea din drepturile părinteşti. Sunt de o sinceritate brutală, dar şi el este un bun încasator. Verific, în trecere, cât a băut din flaconul de 5 litri care, la venirea lui, era aproape plin cu vin rubiniu. Nu pot crede: este la jumătate! Unde încape atâta băutură în mâna asta de om?! Şi cum i-o arăta oare creierul, că de ficatul lui mă apucă jalea…

Mă opresc la timp, convinsă de inutilitatea demersului meu. Oricum, am reuşit să-i demontez câteva mituri în iluzia cărora trăia. Nu ştiu cât îşi va aduce aminte din conversaţia noastră mâine. Se uită la ceas şi constată că, dacă îi chem un taxi, poate prinde trenul spre C. Cuprinsă de remuşcări, îmi vine să insist să mai rămână, dar mă abţin în ultimul moment. Mi-a stricat o zi pe care mă pregătisem să o folosesc altfel. Nu voi lăsa părerile de rău să-mi mai ruineze încă una. După tot ce i-am spus, ajunge la o concluzie deconcertantă: „Îmi place să vorbesc cu tine. Nici o altă persoană nu a avut curajul să-mi spună ce mi-ai spus tu acum.” Cred şi eu! Cine să fie atât de inconştient ca mine?

Îi aduc, din garaj, sacoul pe care l-a uitat astă toamnă la noi. Este surprins să vadă că l-am pus pe un umeraş şi l-am acoperit cu o folie protectoare. Oare ce credea? Că l-am mototolit şi l-am aruncat într-o debara? Ce naiba, sunt o persoană civilizată! Îl conduc la poartă, după ce i-am dăruit o sticlă de palincă. Este emoţionat. Îmi îmbăloşează obrajii cu pupături, mă ia în braţe şi îmi declară prietenie veşnică.

Mă sună apoi din tren, anunţându-mă că vrea să mai discutăm aşa de sincer ca astăzi. Exact lucrul pe care mi-l doresc cel mai mult! Ieşit din universul meu proxim, nu mai simt ostilitatea de care m-am lăsat cuprinsă în urmă cu o oră. Îi spun ceva drăguţ, glumeţ, îi fac urările necesare şi ne despărţim în termeni civilizaţi.

Ajuns în C., îmi telefonează, deşi e miezul nopţii, şi îmi mulţumeşte pentru tot. Nu i-am cunoscut până acum latura aceasta masochistă. Sau este doar speriat că şi-ar putea pierde puţinii prieteni care i-au mai rămas? Ciudat, în comparaţie cu el, mă simt doar o burgheză moralistă. El este adevăratul artist dintre noi, chiar aşa ratat cum este. Are mai multe frământări şi neînţelesuri ca mine. Sunt prea aşezată în matcă, chiar dacă stau şui. Îmi lipseşte neastâmpărul de care mă simţeam cuprinsă în urmă cu ceva timp. Sunt o boare de vânt călduţ, nu o furtună.

Anunțuri
 1. 12/02/2010 la 18:42

  tipul asta e prazilian altoit?

 2. melami
  12/02/2010 la 18:45

  Dap!

 3. 12/02/2010 la 18:49

  Pentru palincă şi tot merită să mă opresc pe la tine când trec prin zonă. Vin de ăla rubiniu mai ai? Aduc eu sacoul…

 4. 12/02/2010 la 18:54

  Sunt oameni care incaseaza fara a cracni, iar apoi cred ca au tot dreptul din lume sa te mai deranjeze. Le esti prieten! Prietenul la nevoie se cunoaste:)

 5. melami
  12/02/2010 la 19:09

  @tetris
  Am, am. Numai să te anunţi din timp dacă vrei să mă „găseşti acasă”! 😉
  @Leidi
  Păi, da! 🙂

 6. 12/02/2010 la 19:13

  @preacinstita gazda
  Asa mai sta omul la vorba..
  In vin gasesti adevarul, nu?? Parca asa se traducea un dicton roman.
  Nici macar nu are de ce sa se supere pe tine. Te mai suna si cand termina palinca sau dupa ce se trezeste.

  @m3bis :))

  „Ce naiba, sunt o persoană civilizată! Îl conduc la poartă, după ce i-am dăruit o sticlă de palincă.” :))

 7. pdm
  12/02/2010 la 19:38

  Ciprinela și-a executat studiile superioare în Sibiu și zicea că cică mai obsedați sexuali și mai cocliți ca în Sibiu, nu există în niciun oraș din țara asta. am mers și eu de vreo 25 de ori prin orașu cu pricina și nu mi s-a părut, nu s-a dat nimeni la mine. sau nu oi fi găsit eu gheu potrivit, habar n-am. ce pot să spun din toată inima, fără niciun fel de infatuare, oameni mai urâți, fizic vorbind, ca în Sibiu, chiar că nu există…
  on topic: păi nu ai cum să te superi pe un om care se uită-n ochii tăi și-ți spune ce are de spus în față. poate doare, dar măcar știi unde ești și cum ești, plm..

 8. 12/02/2010 la 20:31

  Si care e problema?!? Hac!

 9. melami
  12/02/2010 la 20:36

  @Cipicao
  Păi, el chiar l-a găsit. Spus de gura altuia, nu a alcoolului… 🙂
  @pdm
  N-aş vrea să mă prinzi într-o zi de-asta. 🙂
  @Cristian
  Nu sunt acasă, bre, nu vezi?

 10. Florian
  12/02/2010 la 20:46

  Ăsta-i Igor, după nişte ani.

 11. melami
  12/02/2010 la 20:53

  N-au nicio legătură, crede-mă! 🙂

 12. 12/02/2010 la 20:54

  @pdm cred ca prin sibiu ai vazut doar suedezele chemate, ca si tine, de mirajul obsedatilor cocliti din urbe 😉

 13. Ciprian
  12/02/2010 la 21:11

  @căţel avortat
  Să ştii că mi-ar face mare plăcere să trec prin Sibiu sau pe unde ai copilărit tu să petrec Valentine’s Day cu preaaplecata doamnă căţel avortat. Trebuie să fie ceva de gura ei dacă şi-o permis ca din toate scârnăviile pe tine să te alăpteze.

 14. Laura
  12/02/2010 la 21:39

  Măi pdm, ce ai bre cu sibieni 😕 şi generalităţi de genul ăsta nu fac decât să te bage într-o anumită masă fără clasă 😛

 15. Laura
  12/02/2010 la 21:48

  Şefa, nu-i uşor sa suporţi cum cineva îti ţine oglinda în faţă şi nici nu-i uşor să-i arăţi oglinda cuiva. Sunteţi amandoi de admirat. În ce mă priveşte eşti adierea de vânt seara, când ai nevoie de puţină răcoare şi miroase a vară şi a iarbă proaspăt cosită 🙂

 16. 12/02/2010 la 21:50

  Greu, greu, da’ mai greu fara greu! Ce e usor… e vant, trece repede:)

 17. melami
  12/02/2010 la 21:50

  Ambele-s perfect adevărate. M-am abţinut de multe ori, dar uneori, când mi se umple paharul, sunt destul de al dracului…

 18. 12/02/2010 la 21:58

  🙂 heh. e bine ca poti! daca, din anumite motive, sunt a naibii… imi fac destule procese de constiinta, ulterior:) intr-o astfel de pasa am fost zilele astea!

 19. melami
  12/02/2010 la 22:02

  Oh, nu zic că nu-mi fac şi eu, dar, pe moment… mamă-mamă!
  Iar de amicul meu nu m-aş fi legat, aşa cum n-am făcut-o ani buni de zile, dacă nu mi-ar fi venit cu ideea aceea profund jignitoare la adresa mea şi a prietenelor mele.

 20. pdm
  12/02/2010 la 22:35

  @nume de bou moldovean laş
  cred că te-ai simţi mai bine dacă ai ruga-o pe maică-ta să te avorteze chiar şi la varsta asta…să nu mai vorbesc de plăcerea pe care i-ai provoca-o. atribuie-ţi replica asta numai dacă mi te adresai mai sus
  @laura
  nu am început eu cu generalizările…

 21. Laura
  12/02/2010 la 22:50

  Măi căţeluşule, unde vezi tu că altcineva a început cu generalităţile? Serios acum chiar încerc să te înţeleg 🙂

 22. pdm
  12/02/2010 la 23:01

  dar nu te chinui să mă-nțelegi cum nici eu nu-mi dau silința să te-nțeleg pe tine…las-o așa! oricum, îi promisesem doamnei Melania că nu mă mai iau cu nimeni, dar se pare că nu mai depinde de mine.

 23. Laura
  12/02/2010 la 23:18

  Pdm, e vorba de o încercare nechinuitoere. Stai liniştit că daca mă chinuiam, nu încercam. E totuşi ceva cu tine: ba ai poză, ba n-ai poza, ba eşti căţeluş simpatic, ba o p… nesuferită. Şi dacă tot ni se încucişează comenatriile la şefa, apoi d’ aia. Dar nu-i bai, o las baltă, dacă te deranjează.

  Şi Cipi chiar e un tip ok.

 24. pdm
  12/02/2010 la 23:26

  da, așa e…e super! la fel ca un supozitor cu ceapă! păi dintre toți cavalerii cu care m-am înjurat pe aici, e singuru destul de sărac în cuget încât să vină și să-njure de mamă din prima, fără motiv. chiar cred că ai o scală de valori eronată, draga mea. ori oi fi eu o pluă pre pretențioasă…
  oricum, acum ar fi momentul perfect să continuăm ce am început pe blogu sindicatului și care datorită cenzurii exercitate de domnu galbin, a rămas la stadiul de preludiu…
  doar dacă nu-și pitulă corpu ăla rahitic prin vreo ghenă…am auzit că la vaslui e foame mare.

 25. 12/02/2010 la 23:29

  Nu ti-e teama ca amicu’ ti-ar putea citi blogu’? Poate ca se supara daca nu i-ai solicitat drepturile de autor!

 26. melami
  12/02/2010 la 23:30

  Măi, copii, e vineri seara. Lăsa-ţi-o pocnetului, vorba mai sus amintitului tetris. Reluaţi-o mâine, dacă credeţi că merită. Eu chiar ţin la voi şi mi-e greu să vă văd luându-vă la ceartă.

 27. melami
  12/02/2010 la 23:32

  @Canguru
  Poate că-mi citeşte blogul. Nu văd de ce ar trebui să-i solicit drepturile de autor unui personaj cvasifictiv. Ar fi absurd. Eu sunt scriitor. Pornesc de la un sâmbure de adevăr şi brodez pe el. Iar sâmburele ăsta a fost ideea lui mitocănească de a-mi peşti prietenele. Asta nu te deranjează?

 28. Laura
  12/02/2010 la 23:46

  Şefa, dar io nu mă cert cu pdm. Noi chiar vorbim paşnic unul cu altul, nu-i aşa pdm? Eu încercam să-l înţeleg. Cu un personaj ca el şi cu un aşa vocabular ca al lui n-am avut de-a face până acum. Nu-i vorba ca-mi place sau nu, e doar o analiză. Uite de exemplu tocmai am aflat că dacă îl înjuri de mamă se supără. Să nu se fi desprins încă de la fusta ei 😕

 29. melami
  12/02/2010 la 23:52

  Cred că oricine s-ar supăra dacă îl înjuri de mamă. Tu, eu, el, Cipri etc.
  Mi-a scăpat -oi fi o ţâră obosită- motivul real pentru care a pornit cearta asta. Mâine o să citesc mai cu atenţie.
  Oricum, repet, chiar dacă par pisăloagă: ţin la voi şi mă întristez când văd că lucrurile devin încrâncenate.
  Hai că mâine o să vedem totul cu alţi ochi! 🙂

 30. Laura
  13/02/2010 la 00:05

  Şefa, io una nu văd diferenţa când cineva imi zice “f… p… matii!” sau altceva de mama sau “tu vacă!”, “tu proasto!”, “du-te naibii!” sau mai ştiu eu ce. Pentru mine astea sunt nişte silabe, iar tonul şi mesajul se referă oricum la un aspect al persoanei mele. Deci pe mine mă deranjează să mă înjure cineva, indiferent cum. Dar pdm, nu m-a injurat. Si nici nu am observat la postarea asta ca Cipi sa-l fi injurat pe el.

 31. melami
  13/02/2010 la 00:11

  Hai să-i lăsăm pe ei să-şi rezolve problemele. Mă bucur că nu eşti parte din conflict. Remarcele tale sunt de regulă haioase şi proaspete, lipsite de răutate. Mă bucură comentariile tale mereu. Trecem noi şi peste asta, cu înţelepciune muierească! 🙂

 32. Laura
  13/02/2010 la 00:29

  Nu-s parte din conflict, doar am citit si citind am devenit involuntar parte din el.
  Mie nu mi s-a părut corect cum s-a luat pdm de Cipi. Mie una mi-e drag de Cipi şi nu mi-a plăcut cum i s-a adresat pdm. Am încercat să-l înţeleg pe pdm ce a avut cu Cipi, dar n-am reuşit, aşa că pentru mine încă e inexplicabil comentariul lui. Eu cu pdm, nu am ce împărţi şi nici el cu mine 🙂

  No, in fine, asta e.

 33. Ciprian
  13/02/2010 la 01:32

  @Laura
  Cred ca amandoi avem de acum si lucruri importante de facut. De exemplu, sa comentam pe subiectul insemnarii. ;))

  Stii ca marii regi isi aduceau la curte cate un bufon, cum era Willian Sommers la curtea regelui Henry al VIII-lea, care pe langa indatoria de a binedispune curtea erau folositi personal de rege pentru a le deschide ochii asupra realitatilor din regat cand sfatuitorii de drept de la curte incepeau sa-si vada ma mult de propriile interese. Si de multe ori ramaneau singurii prieteni ai regelui pana la finalul domniei, daca ii prindeau destul de ametiti, binedispusi cand li se cerea sa spuna adevarul. In caz de succesiuni neprevazute la tron, bufonii, din prietenie bineinteles, preluau din pedepsele fostului. Fiecare rege venea cu propriul lui bufon.
  Seful de post a fost prins intr-o zi buna de catre amica lui.

  @Mel
  E posibil sa ii fi facut un bine, se pare ca el are mai multa incredere in sfaturile primite dinspre familia ta decat iti imaginai. Asta faptele or sa demonstreze. Nu cred ca venea el, ditamai seful de post, sa recunoasca acum unde a ajuns, daca va vedea doar ca simpli amici. Poate ti l-ai facut prieten pe viata, chiar daca acum nu te obisnuiesti cu gandul. :))
  Poate ca mai mult, multumirile repetate, erau influentate de alcool.

 34. melami
  13/02/2010 la 10:04

  Cine-i nebunul şi cine regele, Căpitane?
  În rest, om trăi şi om vedea, dar tare mi-e teamă că mi-am răcit gura de pomană. 🙂

 35. pdm
  13/02/2010 la 10:23

  laura, dă-mi voie să fac şi eu nişte deducţii logice, vrei? oricum o sa continui. asadar:
  -spre deosebire de celălalt sibian, te-a deranjat când am spus că oamenii din acest oraş sunt urâţi-deci ai ceva probleme legate de aspectul tău, nu? te consideri urâtă?
  -ai concluzionat, fără să ai o bază, că eu sunt legat de fusta mamei mele, fapt ce mă face să cred că ai fost pusă pe locul doi de către prietenul/soţul tău, am dreptate?
  @fomist
  iar te dai cult şi de fapt bubui de inteligenţă. adu-mi aminte când mai trimit vreun tir prin Moldova, să-i spun să oprească şi la tine la poartă, acolo la bârlad. cu o conservă şi o cola la doză, îţi mai face şoferu ăla doi fraţi la fel de isteţi ca tine. du-te mai bine şi cautăţi un loc de muncă, şomajul ăla din care trăieşti o să se termine într-o zi şi numai din pensia de handicapat nu o să supravieţuieşti…

 36. melami
  13/02/2010 la 10:38

  Mda, animaţi de gânduri frumoase, ca sâmbăta dimineaţa.
  Mă întreb în ce dispoziţie vom fi luni…

 37. 13/02/2010 la 11:06

  Mel,
  E soare afara! Vine primavara!:)
  Fiecare se manifesta in felul lui:)

  @pdm, buna dimineata spre pranz!

 38. melami
  13/02/2010 la 11:08

  Şi aici a fost un pic de soare, doar cât să dea luciu zăpezii, dar acum e înnorat.

 39. 13/02/2010 la 11:28

  Se vad si petece de albastru! wow…

  Esti din Ardeal, nu?:)

 40. melami
  13/02/2010 la 12:01

  Da. Tîrgu Mureş.
  Acum plouă. Dar observ că încep să apară ghioceii. Deocamdată doar au spart pojghiţa de pământ. O să-i fotografiez zilnic. Încep de astăzi! 🙂

 41. 13/02/2010 la 12:05

  mmmmm… clopoteii primvaerii!

  Frumos oras Tg. Mures:)

 42. melami
  13/02/2010 la 12:07

  Da. Îmi place. E suficient de sofisticat, dar şi destul de liniştit. Sighişoara şi Sovata la o aruncătură de băţ… 🙂

 43. 13/02/2010 la 12:15

  Mai ai ceva din roman, gata?:)

  (eu ma apuc sa scriu un PA, pana una alta)

 44. melami
  13/02/2010 la 12:26

  Da, hai că postez acum.
  Spor la PA-it! Uite un cuvânt nou, la punctul 10! 😀

 45. Laura
  13/02/2010 la 12:52

  @Pdm
  =)) =)) =))
  esti de coma, copile =))

  Asta numesti tu logica 😕 =)) =)) =))

 46. 13/02/2010 la 13:13

  Mel,
  Hihihih… am PAit repede. Am fost inspirata. Poate mai produc unul, da’ mai tarziu.

  @Buna, buna, Laura!

 47. pdm
  13/02/2010 la 19:07

  deducțiile mele sunt la fel de logice ca și aia a ta cum că dacă mă deranjează înjurăturile de mamă, nu am reușit să mă desprind de fusta ei…deci cumva sunt la tot atât de comă cum ești și tu sau nici deducția asta nu ți se pare destul de logică?!? 😉 deja simt că mă simpatizezi…
  te pupă pdm, laday! ce mai faci?

 48. 13/02/2010 la 19:23

  @pdm, imi storc creierii. Trebuie sa scriu niste povesti pe care sa le ilustrez. Ma mai invart p’aci.. ca poate Mel se mai indura de o nehalita ca mine si’mi mai da ceva de citit:)

  @Melll, ce faci? :))))

 49. melami
  13/02/2010 la 21:10

  Ce să fac?! Azi am cam lălăit-o. M-am uitat la nişte filme, că n-am mai făcut-o de câteva luni. Am citit apoi şi… am privit cum ninge. Întâi cu fulgi cât palma, apoi cernut şi morocănos.

 50. 13/02/2010 la 21:21

  Bine’ai facut:) Am prins fo 4 ore de somn. Acumm is fresh da fara prea mult chef de ceva anume.

  Iar ninge? Olala…

 51. melami
  13/02/2010 la 21:30

  Ti-am trimis un mesaj pe id-ul folosit la blog. L-ai primit?

 52. 13/02/2010 la 21:41

  adica pe lady_actinidia? hai ca ma duc sa ma uit. nu folosesc adresa aceea. a fost creata pentru blog. revin

 53. melami
  13/02/2010 la 21:45

  Dap.

 54. Laura
  13/02/2010 la 22:17

  Pdm
  =)) =)) =))asta da lojica =))
  sunt situatii cand te gasesc amuzant 😉

 55. 14/02/2010 la 01:40

  Oare nu am fi români, dacă nu ne-am înjura ca nişte … romi?!

 56. melami
  14/02/2010 la 08:50

  Am fi, dar probabil mai buni…

 57. pdm
  14/02/2010 la 10:28

  iulise, unde vezi tu coane înjurături de rromi? mie mi se pare că vorbim o română cât de cât corectă şi aici includ şi înjurăturile…dar poate eşti tu mai român şi vezi altfel lucrurile.
  laura, chiar vrei să te cerţi cu prietenii tăi de pe dc? când maman m-a găsit amuzant, cu 4-5 luni în urmă, s-au răsculat guşterii de ziceai că le-a luat osu din farfurie…aşa că ai grijă cum mă găseşti să nu răneşti cumva vreun suflet sensibil.

 58. pdm
  14/02/2010 la 10:30

  laday, iartă-mi impertinenţa, dar ce este un pa? pagini aurii?

 59. melami
  14/02/2010 la 10:36

  pdm-ule, văd că numai cu musafirii mei vrei să vorbeşti! Treci aşa elegant pe lângă mine şi te înfiinţezi lângă ei, făcându-le complimente şi tragându-le discret cu ochiul. Măi! =))

 60. 14/02/2010 la 10:44

  :)S-a trezit pdm’ul. Neata!

  PA = Proza Arhisscurta; in 500 de semne, cu spatii cu tot), expui o mica povestioara sau sugerezi stari, senzatii… pe care cititorul le urmareste mai departe in gand. E ca si cum te’ai uita la un film in trecere; 15 de min… daca te prinde si nu ai timp sa’l vezi continui actiunea in gand:) Mai bine de atat nu’ti pot explica; iti pot da link ca sa te lamuresti.

  http://calinhera.wordpress.com/category/teoria-pa-ului/

 61. melami
  14/02/2010 la 10:50

  Se vede aici rigoarea ta ştiinţifică. În loc să dai link spre un text de-al tău, tu îl dai spre iniţiatorul concursului sau ce-o fi ăla. Preferi rigoarea în locul celebrităţii, fără orgoliu. Mă întreb dacă aş fi procedat la fel. Teamă mi-e că nu… 🙂

 62. 14/02/2010 la 10:58

  @ pdm
  Pomenirea mămicilor nu a fost o manevră prea elegantă.
  Poate strigoiţa îţi cântă în strună pentru că nu vrea să îi fie cearceaful compostat de caniniii tăi .

 63. 14/02/2010 la 11:02

  Mel,
  am lucrat si la ed. stiintifica. pot spune ca acolo m-am format:) mi-a ajutat al naibii de mult. oameni deosebiti:) am ajuns sa idealizez perioada respectiva, desi nu a fost totul roz:)

 64. melami
  14/02/2010 la 11:03

  @kekee
  Nu mi se pare că Strigo i-ar cânta în strună. Mai degrabă, îl mângâie pe căpşor, schimbând zâmbete complice cu cei din jur. =))
  @Leidi
  Plimbată şi tu, ca mine! 🙂 Şi te-ai încăpăţânat, tot ca mine, să iei doar ce-i bun din fiecare loc, cauză, om.
  Să te ferească însă Dumnezeu să ajungi să superi o asemenea persoană. Te va zdrobi, cu toată autoritatea, ştiinţific şi sistematic. Dar tot ea te va ajuta să te recompui, mai bun şi mai adevărat decât înainte.
  Scuze pentru consideraţiile poate prea personale. 🙂

 65. pdm
  14/02/2010 la 17:18

  @rich
  laura se face că nu vede ceea ce e evident, dar e de înțeles…e ”prietenul” ei și n-am ce-i face.
  cât despre faza cu mamele, chiar mi se pare aiurea să m-apuc să mă-njur cu cineva luându-i mama-n elicopter. am ceva cu tine, păi atunci cu tine mă descurc, nu cu altcineva. e ca și când atunci când mă tot plesneam eu cu tine să m-apuc să-ți zic: ”tu-ți pe laura-n dodo!!” păi ce treabă avea laura cu cearta noastră? mă rog, oltenii nu prea au maniere și bun-simț și poate d-aia mă atachez eu fără rost..
  @maman
  să-mi fie cu iertare, dar mă captivează tanti laday și mă concentrez mai greu…plus că-ți eram dator de pe mess 😛

 66. melami
  14/02/2010 la 17:41

  @pdm
  Deci, să-nţeleg, cu regret, că eşti în căutarea altei maman?! Nţţ, nţţ! 😦

 67. 14/02/2010 la 17:55

  Mel,
  Se pare ca avem cunostiinte comune:) atat de bine ne cunoastem.

 68. 14/02/2010 la 17:56

  @pdm, e doar noutatea:)

 69. pdm
  14/02/2010 la 17:57

  nope maman, da tanti y o arde pe alocuri ca tine și am impresia că e una și aceeași persoană cu mela…tu-ți cauți alt fiu? tot cu regret întrebând…

 70. 14/02/2010 la 17:59

  Mel,
  zapacim copilul 🙂

 71. melami
  14/02/2010 la 19:19

  @pdm
  Nop, că am vrut mereu să am mulţi copii, ori tu faci cât o sută! =))
  @Leidi
  E la pubertate, aşa că oricum e o ţâră… zăpăcit! 😉

 72. 14/02/2010 la 19:22

  @pdm, moderarea e numai la prima intrare:) E ca prima data :)))) Eram pe blog la Mel si n’am vazut ca ai aterizat la mine 🙂

 73. pdm
  14/02/2010 la 19:24

  deci se cheamă că ți-am dezvirginat moderarea? ”smiley din ăla cu obraji roșii” de când așteptam un moment din ăsta…

 74. 14/02/2010 la 19:26

  :))))) no, un inceput exista in toate!

 1. 13/02/2010 la 06:28
 2. 14/02/2010 la 16:16
Comentariile sunt închise.
%d blogeri au apreciat asta: