Concurs (9)

14/01/2010

Uf, c-am ajuns la sfârşit! Habar n-aveam că poate fi aşa de greu să faci critică bloggeristică! Cum eu sunt de o încăpăţânare diabolică, odată intrată în joc, am prestat zilnic, la timp şi documentat. Ca acum, cu Cristian!

Am auzit cum că blogurile noastre ar fi ca două faţete ale aceleaşi medalii bloggeristice. „Ete, na! Suntem unici şi irepetabili!” mi-am zis, şi am purces la purecarea blogului care îi poartă numele. „Bun, pe asta aşa aş fi scris-o şi eu, dar e normal, pentru că e de bun simţ”, mi-am spus după primul articol. „Mda, şi aici, tot aşa aş fi adus-o din condei, că nu se poate altfel”, am mormăit după încă vreo câteva, după care m-am apucat, cu creionul în mână, să găsesc punctele divergente. Ei, şi după ce am căutat preţ de vreo oră, a trebuit să admit că semănăm, şi lucrul ăsta să nu mă mai enerveze. Dar, pentru că drăcuşorul de pe umărul meu stâng nu-mi dădea pace, mi-am suflecat mânecile şi m-am apucat de scormonit şi prin gunoiul omului, că dacă mă apuc de ceva, nimic nu-mi poate sta în cale. Dom’le, tipul ăsta aruncă lucruri noi-nouţe, pe care alţii le-ar pune în vitrină! Ia vedeţi şi voi aici! Nţţ, nţţţ!

Mda, ar trebui să critic şi io ceva, totuşi, că şi el a făcut mişto de poza aia a mea nereuşită! (Lasă că vede el de acum, c-o pun pe soră-mea să mi le facă!) El se scoate de regulă zicând că le-a făcut pe furiş, cu telefonul, în condiţii vitrege… Asta nu mai e de mult timp o scuză, dacă n-a aflat-o între timp! Nah, că i-am zis-o! 🙂

Ştiţi ce? M-am plictisit de jocul ăsta! Mi-am petrecut câteva ore bune răsfoindu-i printre postări, de parcă mi-aş pregăti teza de doctorat, şi n-am găsit nimic! Adică: nimic (altceva) criticabil. Felicitări! Şi un loc în blogroll, pentru când oi vrea să petrec câteva minute în compania unui amic pe gustul meu. 🙂

Anunțuri
 1. Laura
  14/01/2010 la 20:38

  Sefa, m-am amuzat la unele articole de numa’. De ex. „Cos de gunoi”, „Viata de cuplu ne invata despre”, „Forum auto”, „Google-Maps Romania vs. Germania”. Desi la ultimul m-am cam suparat ca mi-am adus aminte de amenda de 35 de euro ca nu mi-am curatat masina si am condus pe parbrizul din fata doar cu o gaurica 😦

 2. melami
  14/01/2010 la 20:40

  Măi strigoiţo, acolo se ţine găurica! Păi vezi, de-aia te-au amendat! =))

 3. 14/01/2010 la 20:43

  Draga mea, ai un condei fermecat si o minte sclipitoare ca lama unui brici! Inspiratia vine din exercitiu si inteligenta iar cine stie sa citesca dincolo de cerneala din condei descopera sufletul curat ca seninul cerului de august…

  O seara minunata sa ai!

 4. melami
  14/01/2010 la 20:45

  Mulţumesc, Cristi!
  Şi tu, la fel!
  Keep in touch! 🙂

 5. Laura
  14/01/2010 la 20:51

  =)) =)) =))
  bre, esti de coma =)) =)) =))

 6. melami
  14/01/2010 la 20:54

  Cine, ioooo???!!! =))

 7. Blanche Neige
  14/01/2010 la 20:56

  Woooow, cred ca tocmai am descoperit afacerea pe care trebuie sa o pornim noi doua, sister! Eu ma bag pe bloguri si ma port ca o mironosita nesuferita si apoi apari tu si le faci o cronica din asta mirabolanta (cum le-ai facut pe astea recente), lumea te va iubi si mai mult, tot mai multi vor veni pe blogul tau, traficul creste, o sa incepi si tu sa pui reclame din alea la tot felul de produse de slabit si magazine online de suruburi, si…..gata! Ne lasam de serviciile noastre lugubre si ne mutam intr-o casa plutitoare din Amsterdam! Ce zici?

 8. melami
  14/01/2010 la 21:03

  Soro, io am vorbit serios de data asta! Chiar mi-a plăcut subiectul de azi, că altfel ştii că o dădeam frumos pe după leuştean, de nu mai pricepea nimeni dacă îl laud sau îl critic.
  Dar ideea e bună. Mai ales că nici nu trebuie să faci eforturi prea mari la faza aia cu „mironosiţa nesuferită” (pdm-ule, ştiu că-mi dai dreptate, dar abţine-te de data asta! E doar între fete!:) )

 9. Blanche Neige
  14/01/2010 la 21:10

  Eh, multa lume e geloasa pe personalitatea mea magnetica!!! Dar mai am, personalitati adica, cacalau (na vezi, ca si eu stiu sa vorbesc urat?) Pot fi o victima lacrimogena perfecta, o pisaloaga iritanta, o aiurita care pleaca la birou in papucii de casa cu urechi de iepuras (am patit-o…), o salbatica ce nu vrea sa socializeze cu nimeni pe la petrecerile de familie, pacientul ipohondru pe care il doare mereu cate ceva… Ma opresc aici, ca am cam inceput sa dau din casa!

 10. melami
  14/01/2010 la 21:12

  Aia cu papucii de casă ai premeditat-o, hai recunoaşte. Ştiai că bărbaţilor le plac iepuraşii gen Playboy, şi ai zis că să le lucrezi un pic subliminalul… =))

 11. 14/01/2010 la 23:08

  ce blândă eşti !

 12. Aura
  15/01/2010 la 11:11

  Va si vad pe amandoua prin Amsterdam, cum umblati voi lela, mai trageti si un joint, apoi sa vedeti voi SF -uri si ganduri bune(:)).

 13. Aura
  15/01/2010 la 11:12

  Mai cum fac sa imi apara emoticoanele? E cu paranteze patrate sau cum?

 14. melami
  15/01/2010 la 11:39

  @kekee
  Unde ti-a aparut? Si, de cand vorbesti cu eruptiile tale?! Nu-i a buna! =))
  @Aura
  Pey, hai si tu cu noi in Amsterdam! Pe de alta parte, n-am nevoie de joint-uri, ca stiu sa aberez si fara. 🙂
  Iar cu emoticoanele… ti-ai gasit pe cine sa intrebi! Eu am folosit http://www.gravatar.ro. Mai departe… Poate cunosti vreun informatician, sa te ajute! 😉

 1. No trackbacks yet.
Comentariile sunt închise.
%d blogeri au apreciat asta: