Prima pagină > Chestii, socoteli > Ştiri de care mă puteam lipsi

Ştiri de care mă puteam lipsi

10/11/2009

laptop 1De fiecare dată, când deschid computerul, un spiriduş mă pune la zi cu ultimele ştiri, care de care mai interesante. Ca de pildă:

1. În Maine nu există şerpi veninoşi. Ok, m-am mai luat de-o grijă. Îmi pot scoate cizmele cu tureac înalt din bagajele pe care mi le-am făcut pentru weekend-ul ăsta. Că exact acolo voiam să mi-l petrec. Cu maestrul romanelor horror, Stephen King. Şi-mi veneau aşa de bine… numai cravaşa îmi lipsea… 😉

2. Băsescul şi-a schimbat textul afişelor electorale. Cică celălalt („De ce le e frică, nu scapă!”) l-a scăzut în sondaje. El, nu permanenta gâlceavă cu „ţigancile” şi „păsăricile” din presă! Cel nou, pe care l-am văzut afişat furibund peste tot pe unde mai era vreo suprafaţă imaculată, îmi aduce -neplăcut- aminte de „o chemare nouă ţara o străbate” a lui Ceauşescu. E o mobilizare de luptă alături de Preşedinte, împotriva celor mulţi care îl atacă. Nu ştiu care or fi ăia. Poate mă lămuriţi voi…

3. Maestrul Gheorghe Dinică a murit. Ne-a lăsat mai săraci. Ştiu că sună a şablon, dar altă formulare nu am găsit. Pentru mine rămâne Diplomatul cu voce corozivă, râs de hienă şi slăbiciuni neaşteptate, din „Prin cenuşa imperiului”, neobositul comunist Varga din „Lumini şi umbre”, Nae Gheorghidiu din „Patul lui Procust” şi Lăscărică din „Cu mâinile curate”. „Nu trage dom’ Semaca, sunt eu, Lăscărică!”. Dar şi Bastus, din „Columna”… „În nemernicia mea, ca un câine turbat, am muşcat mâna care m-a crescut şi care m-a hrănit…!” Şi un foarte bun „gurist”. Ca şi Ştefan Iordache, dus şi el printre cei drepţi…

De ştiri de genul ăsta, mă puteam lipsi. Prima nu mă interesează, a doua mă enervează iar a treia mă întristează. Şi nici măcar nu-i vineri, 13.

Anunțuri
Categorii:Chestii, socoteli
 1. 10/11/2009 la 20:39

  Da..a murit..s-a mai dus unul.
  M-a uimit rapiditatea, cu care mass media a difuzat materiale despre el.Parcă,şi cred că aşa au fost,momentul era pregătit.Se aştepta doar anunţul să dea drumul la materiale.

 2. kee-kee
  10/11/2009 la 21:01

  e clar ca nu stii nimic despre media .
  orice , ziar , revista , emisiune de televizor, BLOG (de blogar de top 20 ) – are un spatiu de umplut .
  neshte pagini,un timp de emisie , o postare .
  Daca esti un bun profesionist , stii cum sa iti scrii cele 1500 – 2000 de cuvinte care trebuie sa umple ” fereastra ” ta din ziar ,tv, blog.
  Daca nu, scrii de serpi , sau mai rau INVENTEZI ABERATII , ca mai mult nu te duce capshorul tau de fotomodel ( indiferent de sex), astfel ti-ai umplut pagina , si ti-ai cishtigat piinica cotidiana si nu trebuie sa iesi pe centura sa faci ceea ce oricum ii faci redactorului sef.
  Dupa mine , la stiri ar trebui sa fie zi cind pe ecran ar aparea prezentatoru’ si ar zice :
  azi nu s-a intimplat nimic interesant, de aceea va invitam sa urmariti …..un clip, o emisiune despre piramide , etc.
  ultime aplauze pentru UN ARTIST

 3. melami
  10/11/2009 la 21:12

  Măi, te legi de şărpii mei?! =))

 4. Florian
  10/11/2009 la 21:13

  Plăcute sau triste, ştirile fac parte din viaţa noastră, nu ne putem lipsi de ele. Mie mi-a plăcut chiar şi cea cu şerpii din Maine (de fapt, care nu există în Maine). Pe unii poate chiar îi interesează.
  La afişele derbedeului, mă amuză faptul că în toate apare fără calota craniană. Tipul ăsta e complexat de chelie, ca Boc de statură. Băsescu iese cu chelia din afişe, iar Boc se înalţă pe vârfuri. I-a tunat şi i-a adunat.

 5. 10/11/2009 la 21:15

  Scuze ca vorbesc urat. Probabil vrei sa faci trafic de ai scris doar despre subiectul zilei si anume ca maine ploua la Maine si din cauza asta nu sunt iepurasi veninosi in libertate. Accept si nu ma jur pe toate icoanele ca de acum inainte nu voi mai intra pe aici, insa sunt bulversat de restul postului tau. L-ai umplut tot de zarzavaturi. Cui ii mai pasa ce mai spune presedintele porno sau cel dintai cocalar al tarii? Omul aista o fost rau tare pentru tara asta, eu nu l-am votat si acum imi pare rau ca am fost sarac si nu am avut de unde da mai multe voturi pentru Bombonel, insa anul asta mi-am comandat de pe net un pix special, jumate are pic si jumate e pix cu gel. Am sa sterg toate numele de pe buletin si in locul lor o sa scriu Bombonel. Caligrafic, cu negru, cum am invatat eu la desen tehnic, chit ca stau juma de ora in cabina de vot. Iti multumesc pentru lectura si Doamne Doamne sa-l ierte pe Lascarica. Semnat, un tanar admirator.

 6. Laura
  10/11/2009 la 21:32

  @ Ciprian
  Crezi că dacă la admirator pui « tânăr » ai mai multe şanse la şefa? 😀
  No, să mă bag şi io în samă, că nu-mi pot ţine gura 😛

 7. 10/11/2009 la 21:41

  @Laura
  Cautam scuze pentru neroziile mele. 😀

 8. Laura
  10/11/2009 la 21:58

  Dacă tinereţea e o scuză pentru nerozii, atunci bătrâneţea e un pretext, ha ? 🙂

 9. melami
  10/11/2009 la 22:11

  Cip, Laura şi, bineînţeles, Riga:
  =))
  (Adică, a tunat şi v-a adunat, că dragi îmi mai sunteţi!)

 10. 10/11/2009 la 22:21

  @Laura
  Batranetea este un argument ca viata omului e o cale spre renastere. Prost te-ai nascut, ca prostul lasi pe altii in urma.

 11. melami
  10/11/2009 la 22:27

  @Cipicao
  No, aicea ai zâs-o bine! Congratulenţe! 😉

 12. 14/11/2009 la 18:38

  rimează cu „flatulenţe”!!! :))
  (când eram mic, credeam că „flatulare” era pluralul de la „flatare”!!! :))))

 13. melami
  14/11/2009 la 18:40

  @mifty
  Ai ureche muzicală şi simţul observaţiei! 🙂

 1. No trackbacks yet.
Comentariile sunt închise.
%d blogeri au apreciat asta: