Prietenii mei

24/10/2009

index

Scriam -în primele postări- cum am ajuns eu în rândul blogărilor. Şi făceam o mică trecere în revistă a celor mai proeminenţi de la DC. Abia acum, recitind, realizez că yoanna şi yeonsaeng e una aşi aceeaşi persoană, neştiind eu pe atunci cât de camelonic e puiul nostru auriu. Şi iată-mă acum, la trei luni de la eveniment, amestecată cu ei întratât încât uneori ştiu mai bine ce se întâmplă cu ei decât cu unii din membrii familiei mele. Asta-i comunitatea virtuală mult hulită, „substitutul de viaţă” blamat de cei care nici măcar n-au avut curiozitatea să-l studieze, dar îi aplică etichete.

Continui, acum, prezentarea amicilor mei, sperând să nu-i deranjeze felul în care-i văd eu.

♥ Mifty, zis şi sauron. Să vă zic drept, n-am ştiut unde să-l încadrez la început. Am intrat pe un blog mai vechi de-al lui, în care erau postate vreo 2-3 melodii lăutăreşti greu de clasificat într-o categorie calitativă. În rest, numai cabluri şi minuni electronice care mă depăşesc. Dar i-am urmărit postările de pe DC şi blogul sindical, să văd totuşi ce fel de persoană e. Nici un fel de inhibiţii gramaticale. Asta nu însemnă că scrie incorect sau că-i „agramatical” (apud Costi Ioniţă). Pur şi simplu scrie cum îi vine la gură în acel moment. În majoritatea cazurilor: spumos, colorat, viu şi sugestiv. O mostră, ca să vă convingeţi. Ne chinuiam să ne formulăm plângerile împotriva Tiranului. Adică eu, un fel de purtător de cuvânt, mă câcâiam să le scriu organizat, corect, cu aliniate numerotate etc. Cum Julică ne tot pisa la cap şi făcea mişto de noi, apare mifty ca o vijelie şi mitraliază următoarele, de ne lasă fără suflare şi muţi de uimire:

ok… pentru început, ce-i bolşevismul ăla cu “top 5 dailycotcodac”???
că, paregzamplu, “alo, tută-i bula”, abia are 40 de comentarii, muuult sub numărul de comentarii la posturi muuult mai recente!!! las’că ştii tălică, dom’ dictator la ce fac aluzie!!!
în al doilea, unde-i editul???
în al 3-lea, ce-i delăsarea asta??? 2 posturi în 3 zile, şi alea “moi”, adormitoare… “noua senzaţie de catifelaţie”??? păi de-aia dăm refeci ca disperaţii pe DC, de-am belit F5-urile???
în al 4-lea rând, din 7 colaboratori scriu numai 6: unde-i visurât??? a???
în al 5-lea… mmmm… ehhhh… ăăăă… stau viorile, na!!! :P
în al 6-lea… unde-i gravatarele??? sau ai făcut cu ele ca_cu peştii lu’ petreanu???
şi asta e numa’ lista lu’ mn, mai e, nenică, mai e, că e de unde!!!

Uluială pe toate fronturile! Apăruse kamikazele şi noi habar n-aveam că-l avem printre noi! Bravos, mifty, ăla a fost momentul din care am început să te iubesc. Şi ţine încă, neică fulgerică, iubirea asta!

♥ M3bis. Ei, aici o să mi-l ridic în cap pe Rege, dar n-am ce face. Apare el misterios, din ceţurile palatelor pe unde a tras sforile pe când era cardinal… Aruncă o remarcă-n stânga, îşi mai şterge discret un găinaţ care i se aninase de botine prin ogradă, mai pune un strop de venin în paharul pe care-l uitase Tiranul pe masă… nu mult, doar cât să-l apuce cufureala… Dar momentul, cu M, în care mi-a intra în suflet, a fost la finele unui concurs, când era nominalizat de Mogul la nu ş’ ce premiu, dar nu elegant, cum ar fi trebuit să procedeze cu aşa faţă subţire, ci zicând ceva de genul: „Din cele 17 postări ale tale de ieri, doar una-i mai de doamne-ajută.” La care, Maestrul: „Zi-mi care, că vreau să mi-o pun ca ringtone la celular!” Pălăria până la pământ în faţa lui, temenele, lacrimi de râs şăgalnic în colţurile ochilor. Avem feţe subţiri printre noi, ce naiba! Asta nu m-a împiedicat să mă iau de el, şi să-l „înjur” (zice el; de fapt n-a fost decât un joc de cuvinte care mi-a ieşit al naibii de bine!). M-a admonestat acrişor şi discret ofuscat, la care nemernica de mine i-am ripostat ceva de genul: „Atunci nu te mai băga în clinciuri cu mine dacă nu vrei să-ţi rupi vreo unghiuţă.” Un debut nu prea strălucit al unei relaţii care durează până în ziua de azi. De ce? Pentru că, deşi-i ocupat până peste cap, Mâitre şi-a făcut timp să ne înveţe şmecherii cu care le-am luat maul ălora de pe blog, ne-a spus ce şi cum îi cu moderarea aia care ne scotea peri albi, apoi ne-a făcut blog, ne-a organizat, ne-a asistat în toate încercările noastre bâlbâite şi ne-a scos din necaz ori de câte ori a fost cazul. Adică mult prea des. Cred că are podul plin de mulţumiri, că cu (scuze!) altceva nu s-a ales de pe urma noastră.

♥ Sebra. Apărută printre primii pe blogul sindical, recunosc că n-o remarcasem pe DC. Drept îi că-mi aveam eu meciurile mele pe acolo, aşa că doar lipsa mea de concentrare m-a făcut s-o ignor. Dar, venită în ograda Cotcodacilor, şi-a făcut simţită constant prezenţa feminină, amuzantă, determinată, discretă şi elegantă. N-ai auzi-o pe fata asta vorbind urât nici dacă ai pica-o cu ceară. Pe blogul ei posteză chestii scurte, sintetice, care iscă discuţii lungi şi în contradictoriu. A găsit secretul comunicării. La mine-i exact invers. Eu scriu mult şi ceilalţi comentează puţin.

♥ Ioana. Ei, da, mai avem o Ioana. Prezenţă pasageră şi extrem de amuzantă. I-am vizitat blogul, lucru pe care vi-l recomand şi vouă dacă vreţi să descoperiţi o femeie tânără, cultivată, uşor aiurită, preocupată de ce se întâmplă în jurul ei. Când o să posteze mai mult pe blogul nostru, voi scrie şi eu mai consistent despre ea. Asta-i aşa, ca un fel de provocare, dacă nu v-aţi prins între timp!

♥ Laura, strigoiţa. Ei, cu ea povestea a fost de-a dreptul încurcată. Era vizitatoare constantă a Groparului, care-i este şi amic; un blogger care îmi place doar în unele postări. Acolo, s-a luat de Julius. Poate că pe drept cuvânt, că nu-i nici el genial în fiecare postare. Da-i al nost’, cum se zice. Vine Julică şi cere ajutor pe DC, dar face imprudenţa să-l numească pe Florian „domn”. Care Flo îl avertizează să n-o mai facă, da’ înţelege-te cu nebunu’. Ăla îl ia iarăşi cu apelativul de mai sus, aşa că se duce regele nostru măgăruş pe blogul Groparului şi-o ia pe strigoiţă cu „Săru-mâna”. Asta, fată delicată, îi răspunde în aceeaşi notă. Din una în alta, se împrietenesc. Chestie care nu ne pică bine puicuţelor de pe DC, motiv pentru care ne luăm la harţă cu ea. Şi ne cam biruie, că avea vocabular de război, nu ca noi. Ne repliem noi pe DC şi ne lingem rănile, dar iat-o că apare şi ea şi începe să-şi dea ochii peste cap, iar cocoşeii noştri -ce pretenţie poţi avea de la nişte pintenaţi!- încep s-o curteze. Noi: spume în colţul gurii şi fiere de să dea pe afară. Până când am pus gheruţele în prag şi i-am cerut rigăi: ori ea, ori noi. La care regele, ce să facă: o pune la colţ, că nu era să-şi ridice în cap toate orătăniile. Dar fata nu stă unde-i pusă, şi revine a doua zi pe blog, cu o chestie care, pe mine cel puţin, m-a uluit: şi-a cerut scuze nominal de la toţi pe care i-a rănit. Praf m-a făcut! Eu la aşa ceva nu rezist: cere-mi scuze când ai greşit, şi ai în mine sclav personal pentru toată viaţa. Sau până greşeşti a doua oară. Aşa că, nu numai că i le-am acceptat, dar mi-am cerut şi eu la rândul meu şi i-am urat „Bun venit”. Şi uite-o azi printre noi, cotcodăcind vesel şi îndemnându-i pe sindicalişti cu câte un păhărel de vin sau coniac, că între timp şi-a găsit adevărata vocaţie: aia de „crâşmăriţă”.

Şi ajung acum şi la protejaţii mei din suburbii: Anus Anal şi Penisdemasa.
♥ Analul cred că postează pe DC înainte de a apărea eu pe acolo. Scrie bine, motiv din care a luat şi un premiu, dar e cam leneş, zic eu. Cu un aşa nume, vă daţi seama că n-are greţuri să folosească cuvintele alea moderate de Julică. Cu toate astea, e un partener plăcut de conversaţie, dacă accepţi stilul lui nonconformist de exprimare, care este uneori scatologic. Am mână bună la băieţi, aşa că vi-l recomand şi pe el. Îl găsiţi pe blogrollul meu sub numele de AA. Daţi stratul de căcat la o parte şi veţi descoperi nestematele de sub el! Scuze de exprimare. Cred că el ar aprecia-o fără false pudori! 🙂

♥ Penisdemasa. „Cine naiba-i ăsta care-mi intră pe blog şi-mi dă cu tifla?” mi-am zis când am văzut primul lui comentariu. Drept pentru care i-am intra şi eu „în casă”, că nu pusase zăvorul, şi m-am zgâit la toate cele. Şi mi-a plăcut ce am văzut. Viaţă adevărată, fără prea multe farafastlâcuri, limbaj frust şi sugestiv, impecabilitate gramaticală, spirit de observaţie acid şi amărui în acelaşi timp, ca un Kinley bine frapat. Din numele lui poate v-aţi prins că nici lui nu-i târşală să folosească cuvintele alea la care strâmbă domnişoarele din nas dar îşi încoardă auzul să le prindă din zbor, fără a avea aerul că sunt atente la ce zice el acolo. Omul ăsta are însă o poveste de spus. Şi o face cu talent şi fără ocolişuri. Dacă m-ar pune cineva să citez ceva din el, mi-ar fi greu, pentru că e aproape imposibil să nu-l citezi în întregime dacă nu vrei să-i ciunteşti farmecul. Nu pare chiar cea mai potrivită persoană cu care să-ţi laşi copiii dornici de achiziţii lexicale, că rişti să te facă de băcănie -copii, nu el- într-o societate mai simandicoasă. Dar pe bunul lui simţ te poţi baza întotdeauna. Aşa că m-am apucat să-l promovez. Prima care l-a vizitat a fost exact cine nu mă aşteptam: sebra. Ce v-am zis eu că fata asta ascunde surprize nebănuite sub aspectul ei de ingenuă. I-am văzut schimbând câteva replici spumoase la el pe blog şi m-am bucurat că mi se întâlnesc prietenii. A doua a fost puişorul auriu. Care nu se mai dă dusă de pe blogul lui, că va trebui să-mi fac timp ca s-o iau de aripioară şi s-o aduc acasă. De unde o s-o tulească la noul ei prieten imediat ce-mi va fi adormit vigilenţa. Şi bine va face, pentru că pe lângă flăcăi de-ăştia spurcaţi la gură am crescut şi eu, şi asta m-a ajutat să înţeleg oamenii mai bine. Şi să-i iubesc.

(va urma, că n-am terminat)

Anunțuri
 1. Laura
  24/10/2009 la 21:46

  mă gândeam eu că se coace ceva… no, amu să cetesc…

 2. Laura
  24/10/2009 la 21:59

  Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ha.
  Un cognac? 🙂

 3. melami
  24/10/2009 la 22:02

  Da, strigoiţo. Ştii tu, în pahar pântecos, legănat în mână… Mersi! Îi bun VSOP-u’ ăsta. Rimează cu mopu’ meu!

 4. yeonsaeng
  24/10/2009 la 22:22

  am vast eu fata ca m-ai pus de doo ori..da nici ca m-am suparat
  ai un dar fata..nu te trage atza spre pishologie?

 5. melami
  24/10/2009 la 22:25

  Am vrut să mă fac psihanalist, dar cand am vazut ce insemna pe atunci psihiatria…

 6. 24/10/2009 la 22:31

  Frumoasă retrospectiva 🙂
  Bre,da’prea m-ai lăudat,zău aşa!

 7. Laura
  24/10/2009 la 22:42

  O mărturisire: io, strigoiţa, hangiţa, crâşmăriţa etc. de când m-am piert prin sindicat, n-am mai văzut un film de la cap la coadă (că la seriale nu mă uit de fel), adică sindicatu’, DC si cele bloguri ce le frecventez bat filmul 🙂

 8. melami
  24/10/2009 la 22:43

  Nu cred. V-am avertizat că eu aşa vă văd.

 9. melami
  24/10/2009 la 22:44

  Eu nu mă uitam nici înainte, că citeam. Şi acum citesc, doar că literatură de actualitate. Pe bloguri. Mai bună sau mai proastă, dar adevărată.

 10. Laura
  24/10/2009 la 22:57

  Eu câteodată mă uitam la filme din ălea siropoase d’ amor… până mă enervau că prea se terminau fericit şi o dădeam de crimi… până iar mă enervau că ce brutale erau…

 11. melami
  24/10/2009 la 23:04

  Mai sunt şi alea de artă, dar trebuie să fii in the mood… Ultimul pe care l-am văzut, de fapt: revăzut, a fost „Farmecul discret al burgheziei” de Louis Bunuel. Asta ca să mă dau şi snoabă! 😉

 12. yeonsaeng
  24/10/2009 la 23:06

  eu prefer comediile
  la drame plang de suparare,iar la alea de groaza de frica.asa ca tot un drac

 13. melami
  24/10/2009 la 23:45

  Şi mie îmi plac comediile. Nu fac nazuri la nici unele. Doar parodiile mă cam plictisesc. Preferatul meu este „Victor. Victoria”, dacă l-a văzut careva. Cu Julie Andrews înainte de a-şi pierde vocea din cauza unei operaţii nereuşite la gât.

 14. yeonsaeng
  25/10/2009 la 00:25

  n-am vazut..dar am sa fac tot posibilul,pen`ca am incredere in recomandarile tale

 15. pdm
  25/10/2009 la 00:48

  ai vorbit ”dexspre” mine la fel de frumos cum o face numai mama…Mamă, tu ești slvc?!?!? apreciez aprecierea ta și venită de la tine are o însemnătate aparte, cunoscându-ți, de acum, acuratețea spiritului de observație.
  off: azi-dimineața am fost tot umed…cine a mai văzut penis lăcrimând ;-(…pe Tv1000 au băgat ”Mit Giou Bleac”…Anthony e divin!

 16. melami
  25/10/2009 la 01:33

  „cine a mai văzut penis lăcrimând”
  Ţi-am mai spus o dată: io! Că încă mi s-arată!
  Sper că nu te-ai supărat că am făcut piknick la tine pe blog, cu pufuleţul auriu! Am strâns cât am putut de bine, da’ tot cred că au mai rămas câteva firimituri şi pete de magiun… 😀

 17. 25/10/2009 la 01:57

  sincer… i’m wordless… 😀
  în sensul bun 😀

 18. pdm
  25/10/2009 la 10:10

  fii pe pace! la cât păr îmi cade mie, nu se mai vădîncă două-trei firimituri de brânză :-))

 19. 25/10/2009 la 11:05

  Ştii că, nici azi, nu pot să-mi dau seama care dintre comentariile alea era haios?
  Şi-am scăpat şi cu unghiuţele întregi. Cred.

 20. melami
  25/10/2009 la 11:12

  Nu ştiam de ce trag fetele la tine ca musculiţele de oţet, la vin? Au aflat şi ele că ălora de li se răresc ţiglele de pe acoperiş le colcăie testosteronu’… Şi, n-am mâncat brânză decât la „sendicat”. Aşa că vezi cine s-a mai destrăbălat pe blogul tău…. 🙂

 21. melami
  25/10/2009 la 11:14

  Ei, dacă te-am lăsat pe tine fără vorbe, înseamnă că am bătut un record! 😉

 22. melami
  25/10/2009 la 11:19

  Deci, n-ai încă ringtone! Îţi dau o sugestie: adună-le pe toate, închide ochii şi alege unul la întâmplare! Ăla e! Exact ăla e cel mai mişto!
  Iar cu unghiuţele… le aveai tu de mult rupte dacă nu te învăţau fetele să ţi le protejezi cu lac de-ăla special. Credeaţi că nu v-am văzut?! Şi pufuşoru’, şi zebra, şi strigoiţa, ba chiar şi cloşcuţa… Ei, ei! 😀

 23. 25/10/2009 la 11:40

  Aileu, 341 de comentarii… Iar tre’ să fac curat 😀

 24. melami
  25/10/2009 la 12:27

  Să nu cumva să îndrăzneşti! Lasă-le să se facă o mie -pe zi, evident- şi după aia poţi să le mai răreşti… cu mătura şi făraşul! 😀

 25. 25/10/2009 la 12:29

  Nu, fată, nu şterg nimic. Mai deschid o sală, mai aerisită, aşa.

 26. yeonsaeng
  25/10/2009 la 12:51

  ce n-ai zis fata ca faci poza?veneam si eu..
  da numa` ce concentrati erati toti…

 27. melami
  25/10/2009 la 14:37

  Lasă că erai prea ocupată cu Căpitanul… Şi-apăi, te-am tras în chip data trecută. Şi încă de două ori, că nu m-am prins că tu eşi şi aia cu fes pe moţ, şi aia cu ochelarii de soare cocoţaţi pe cioc. 😉

 28. melami
  25/10/2009 la 14:37

  Voie de la mine ca de la Banu Ghica!

 29. pdm
  25/10/2009 la 17:09

  părul prost părăsește capul deștept sau era invers 😕 și dacă e femeie cheală, e valabil raționamentul tău?

 30. melami
  25/10/2009 la 17:15

  Păi, cam da. Din păcate. Că şi noi avem hormoni de-ăia cu mustăţi, doar că îi ţinem sub obroc. Da’ la alea mai bărbătoase, încep să zburde până defrişează acoperişul mansardei…

 31. 25/10/2009 la 17:23

  Nu ştiu, fată, cine-i Banu’ ăsta. Ce curs leu-ghica mai era vineri, la închiderea bursei?

 32. melami
  25/10/2009 la 17:26

  1 leu = 3,12 ghici. Ghici ghicitoarea mea! De care ghici? Ghici noi sau ghici vechi?

 33. Florian
  25/10/2009 la 20:32

  Umblai toată ziua tehui şi ajunsei acilea, la cabinetul de radiografii şi electroşocuri, dăpă-nchidere. Noroc că arde înăuntru un bec chior şi poci să văz prin geam neşte radiografii înşirate pă păreţi. P’unii pacienţi îi ştiu, p’alţii ba, da’ ălora de-i ştiu zău că-mi place cum le ieşitără pozele. Imi pare rău că n-apucai să zic şi io fo doo vorbe da’ nu’i ’nica, iaca lipesc beletu’ ăsta-n geam şi-mi las paporniţa în uşă, să-mi ţină rând până mâine dimineaţă.

 34. melami
  25/10/2009 la 20:36

  Că bag c-ăi avea treabă prin alte locuri… Lasă că ştiu io… da’ nu spui! 😉

 35. Florian
  25/10/2009 la 20:40

  ’te-al dracu’ comentar, îl lăsai ultimu’ şi se cocoţă la număru’ treişpe. Taman treişpele de care-mi zise să mă feresc popa ăla de-l întâlnii deunăzi, după ce-mi tăiase calea o mâţă neagră ca ceru’ gurii lu’ ailaltă mâţă, ce se preumblă pe Daily Cotcodac.
  Dacă mi-oi rupe gâtu’ sau altceva, Doamne feri, apăi ştiu de la ce mi s-o trage.

 36. Florian
  25/10/2009 la 20:41

  Apăi nici să nu spui, iguană, că bine nu ţ’o hii.

 37. 25/10/2009 la 20:43

  astea da caracterizari :)….daca s-ar baza si caracterizarea personajelor din diverse opere pe micul nostru intelect, fac pariu ca am descoperii multe talente. Doar ca la fel ca in alte domenii nu gandim nimic ci doar vorbim ce vor altii 🙂

 38. melami
  25/10/2009 la 20:47

  Moamă, de când ţi-l păstram. Ai picat taman la ţanc pe el! Ţi-i ghini acoloşa?! 😀

 39. melami
  25/10/2009 la 20:50

  Ce te opreşte s-o faci?! Eu cred că ai capacitatea asta! Te aştept! 🙂

 40. 25/10/2009 la 22:11

  ma refeream ca in istitutiile scolare nu se promoveaza asa ceva :p….ca eu mai scot cateva perle cand nu stiu ce sa scriu si aburesc suficient pentru a promova :d

 41. melami
  25/10/2009 la 22:16

  O dădusem şi eu pe glumă, ca să nu dau în plâns. La şcoală, trebuia să învăţăm comentariile altora pe de rost. Dacă îndrăznea să-şi expună careva o opinie personală, era considerată obrăznicie. Poate de aceea îmi permit acum să spun exact ce-mi trece prin minte, chiar cu riscul de a supăra pe cineva.

 42. 25/10/2009 la 23:56

  Le charme discret de la bourgeoisie e ala din ’73 sau unul mai nou?

 43. 25/10/2009 la 23:57

  Off, lasa ca o sa ne uitam intr-o zi impreuna la unul de groaza, sa nu te mai sperii.

 44. melami
  26/10/2009 la 00:03

  Cipicao, tu cu yo vorbeşti, nu-i aşa? Să nu mă bag în vorbă neîntrebată…

 45. melami
  26/10/2009 la 00:05

  Altul mai nou n-am auzit să existe, deci ăla e!

 46. 26/10/2009 la 00:10

  Moaaammma, dar cat se vorbeste despre mine pe aci. Doar cand ma dadea afara Satana de la ore se mai nasteau vorbe despre mine. Vai de grijile mele.

 47. melami
  26/10/2009 la 00:14

  Moamăăă, s-a vorbit şi despre tine într-o postare mai veche. Şi o să se mai vorbească dacă faci ceva cu blogul ăla al tău în care nu pot intra decât din întâmplare. 🙂

 48. 26/10/2009 la 12:36

  cam scurta caracterizare ntz ntz ntz. Ca fapt divers, cand comentez pe DC mi se schimba numele automat in AA. Cat de tare e asta? Si blogul stie ca sunt alcoolic :))

 49. melami
  26/10/2009 la 12:44

  E scurtă că şi tu eşti scurt în postări, nah! O lungesc eu când e cazul, nu ti teme! Abia aştept să scriu o epopee despre tine. Mă gândesc de pe acum la titlu… 😀
  Chestia cu numele tău… am mai explicat-o: „domnişoarele” de pe DC… 😉
  Şi nu, blogul nu ştie că eşti alcoolic. Eşti?! Şi dacă ai fi, ce treabă are el cu chestia asta?

 50. 26/10/2009 la 14:52

  Prietene, de ce nu-mi apar comentariile? Fo’ explicatie ceva, huh?

 51. 26/10/2009 la 14:54

  Bine, apar comentariile, scuze. Ideea cu alcoolismul e urmatoarea: din Anus Anal, am ajuns AA adica Alcoolic Anonim. Si nu sunt alcoolic, de 4 zile n-am pus gura pe bere. Cachitzul asta de laringita ma tine departe de pahar.

 52. melami
  26/10/2009 la 16:43

  Eram sigura ca AA-ul ala vine de la Anti-Alcoolic!
  Nu dureaza cam de mult timp laringita aia a ta? Ca si acum doua saptamani scoteai limba la orelist…

 53. 26/10/2009 la 18:49

  @Mamemimomumelami
  Eu vorbesc cu orisicine imi raspunde, chiar daca de foarte multe ori nu am intrebari pentru raspunsurile celorlalti.

 54. 26/10/2009 la 18:52

  Da si mie un link catre postarea unde s-a vorbit cu mine,ca de nuuuu!!iti comentez pe aici doar si doar te-ai satura de mine si mi-ai da pe …. hmm… sora ta (e dragutzica) de sotie si jumatate de imparatie. :))

 55. melami
  26/10/2009 la 20:53

  Răspuns pentru 12. adică Cipicao:
  Caută în „Aventurile unui blogăr începător”, articolul „s-a dus naibii…”! Munceşte şi tu un pic, dacă te-mboldeşte curiozitatea. Eram mai pe la început şi nu vă cunoşteam prea bine, dar încă nu mi-am schimbat impresiile iniţiale într-atât încât să-mi fie jenă că am fost pe lângă… Doar am adăugat ceva în ce-o priveşte pe yo. 😀

 56. melami
  26/10/2009 la 20:57

  Chiar îmi place cum sună! Dă-mi voie să-ţi confisc fraza asta: „… chiar daca de foarte multe ori nu am intrebari pentru raspunsurile celorlalti”.

 57. 26/10/2009 la 23:35

  Da, ce sa zic, azi se fac exact 45 de zile de cand am laringita. O fi bine o fi rau. Incep sa cred ca am laringita anala, ceea ce nu poate fi bine.

 58. melami
  27/10/2009 la 00:00

  Răspuns la 18, lui AA.
  Cere şi o a doua opinie. Adică schimbă, bre, orelistul! Dacă vrei să vb. de asta, ai id-ul meu.

 59. 30/10/2009 la 11:42

  n-am id-ul tau. give it to me aha aha ……

 1. No trackbacks yet.
Comentariile sunt închise.
%d blogeri au apreciat asta: