Prima pagină > Bazaconii > Nelinişti existenţiale

Nelinişti existenţiale

05/10/2009

creierul1-300x167Hai că v-am fentat! Am vrut să văd şi eu cine sare primul la citit dacă postez un asemenea titlu.

Acuma, nu că n-aş avea chiar deloc aşa ceva, da’ alea de mă chinuie pe mine nu suportă priviri străine şi nu acceptă soluţii date de ne-trăitorii lor. Deci, mai bine să vorbim despre… ţoale. Hopa, văd că majoritatea băietilor au roit-o spre bloguri mai virile, iar ăia care au rămas nu prea mă interesează. Da’ las’ că vin ei înapoi, că nu pot rata ocazia să-mi dea peste nas cu preocupările mele frivole.

Deci, despre îmbrăcăminte. Sau, mai bine zis, despre ce îmi închipui eu că e în mintea femeilor când optează pentru o ţinută sau alta. Mă rog, pornesc de la premiza că ele gândesc, şi aici, dacă mă contrazice cineva, îi sar în cap şi-l gherănesc.

Cu mine, e simplu. În afara unor situaţii speciale, iau la rând hainele care urmează în dulap, fără să-mi bat prea mult capul cu asta. Singura mea grijă e să nu pun tot curcubeul deodată pe mine, că-n rest, fiind de o anumită factură, hainele mele se potrivesc între ele, şi oricum nu prea apucă să vadă nimeni ce port pe sub halat. Cu altele însă, sunt unele probleme…

De pildă, azi dimineaţă, la bancă: o tipă cu pantaloni negri, mulaţi pe rotunjimi (şi-aveau, har Domnului, pe ce se mula!), cu un sliţ din dantelă şi perle, peste care îşi trăsese o bluză cu decolteu a la Angela Merkel. Legenda presupuselor ei gânduri: „N-am apucat să mă schimb de hainele de-azi noapte, că am sosit târziu de la club, da’ nu cred să se observe…”. Nu se observa; sărea în ochi de-a dreptul!

Mucenica. Este animată doar de gânduri cucernice când îşi pune -în întunericul camerei şi al minţii, uneori- pe ea fustele alea care-i acoperă călcâiele, şi bluzele alea încheiate corect şi pudic, până-n bărbie, să nu ducă în ispită sufletele slabe ale bărbaţilor, şi să-şi diminueze astfel serios şansa de a ajunge în Rai.

Fata gotică, cu unghii, păr, buze şi fond de pleoape negre, în contrast cu albul ca de stafie al obrajilor. Haine de culoare… cum atfel decât neagră; de preferat pantaloni, dar merge şi o fustă-n multe colţuri, care se flendureşte după ea ca voalul unei văduve patologice. Legenda, uneori surprinzătoare: „Oare sunt suficent de întunecată şi misterioasă? Că iar râd Cap de Mort şi Hoit Frumos de mine… Ia să-mi mai subliniez puţin linia inferioară a ochilor, să par mai tenebroasă. Of, fir-ar să fie, că nu se mai schimbă odată moda asta!”

Romantica hipioată. Îşi rezolvă simplu ţinutele, că-s pline second-hand-urile de fuste lălâi şi bluze înflorate. Iar ce e-n capul ei când îşi asortează paftaua de pe piept cu florile de plastic din păr, nu cred că poate fi sesizat, pentru că e greu să prinzi exact acea perioadă când îi trece prin cap şi altceva decât : Make love, not war!, iarbă, Woodstock redivivus, haşis, Give peace a chaaance!, marijuana, Women is the nigger of the world…, get high!, Blowing in the wind şi un strop de heroină, pentru curaj.

„Tinerica” de 65 de ani sau pe-acolo. Singura ei fază de decenţă se consumă când îşi cumpără haine de la raionul de tineret şi îi explică unei vânzătoare perplexe că le ia pentru „nepoţică”, da’ aia n-are timp să cutreiere magazinele, şi oricum au aceeaşi măsură. . . Ajunsă acasă însă, leapădă ţoalele vârstei a treia, îşi strânge şuncile şi cărnurile fanate în burtieră, îşi înghesuie sânii enormi în sutiene cu două numere mai mici, din care se revarsă apoi spre deliciul puştilor între 80 de ani şi moarte, după care se strecoară -vorba vine!- în hainele strâmte, îşi pune o centură lucioasă, ca o doagă noua de butoi, pentru a-şi sublinia „mijlocelul”. În tot acest timp, în mintea ei, scânteiază gânduri vesele. „De-ar ştii nepoată-mea să se-mbrace ca mine, ar avea şi ea trecere la patron şi nu s-ar mai plânge că n-are bani. Ia uite ce bine-mi vine bluziţa asta flou-flou, iar pantalonii-mi acoperă la fix varicele…”

Femeia „biznis”. Deux-pieces-uri care-i pleznesc pe fese şi i se despică la piept ezact în locul potrivit pentru a i se vedea maieul dantelat de dedesupt. Mentalul este însă focalizat exclusiv pe preocupările profesionale: „Dacă nici acum nu prind contractul ăla cu furajele ecologice, mă spânzur. Sau mă mut la altă firmă. Sau îmi adâncesc decolteul. Sau îmi pun, în sfârşit, silicoanele alea, ce naiba…”

& Fata de la bibiotecă. Suavă şi eterică, se hrăneşte doar cu cuvinte, aşa că e mai degrabă puţintică la trup, îmbrăcată cuminte, cu fuste drepte şi nu prea scurte, pulovere groase, vag lăbărţate, şi bijuterii artizanale. Mintea îi e plină de Heidegger, Moliere, Cioran, Becket şi James Joyce, aşa că preocupările legate de ţinută nu mai au loc în aglomeraţia aia.

Tipa fatala care îşi face cumpărăturile „numai de la Mall, drhraghă”,ca apoi să se-mbrace fără greţuri în haine chinezeşti, cărora le-a schimbat eticheta. Ce-i trece ei prin cap chiar nu mă interesează, aşa că trec la următoarea categorie.

© Femeia-savant. Dispreţuitoare a tot ce nu însemnă râvna asiduă în câmpul cercetării, pentru a face descoperiri epocale, se îmbracă mai degrabă ca o activistă de partid de pe vremuri decât ca o intelectuală, iar în timpul scurt pe care i-l ia să tragă pe ea fusta informă şi sacoul uzat în coate, se gândeşte doar la cum ar putea încrucişa o ciocănitoare cu o ciocârlie şi sa iasă din asta un hipopotam cu ureche muzicală.

Midineta-trotineta. Ei îi stă bine absolut tot ce îmbracă, pentru că frumuseţea ei vine din sufletul zvăpăiat şi veşnic îndrăgostit. Azi e vampă, mâine-i Gavroche, poimâine-i militantă pentru pace, astea toate după ce ieri a fost pur şi simplu femeie, îmbrăcată în aburi de iubire şi parfumată cu apă de fleurs du mal, iar acum o lună rătăcea prin pădure de mână cu un faun blond. Peste o săptămână va fi zână nebună, peste un an, porţelan sau burlan, iar peste un veac, va rămâne tot drac. Ce-i trece ei prin minte în tot timpul ăsta? Ei, uite că nu vă spun, că v-am avertizat de la bun început că nu fac confesiuni.

😀

Anunțuri
Categorii:Bazaconii
 1. m3bis
  05/10/2009 la 22:11

  A venit Crăciunul? Că m-ai omorât cu aste culori. Acu stai să citesc şi articolul.

 2. melami
  05/10/2009 la 22:14

  Ceceşte, că am răbdare! Şi tutiun, dar-ar naiba-n el să dea! 🙂

 3. m3bis
  05/10/2009 la 22:18

  Mai sunt alea de se-mbracă-n leopard. Cum le zice? Aha, piţipoancele.

 4. melami
  05/10/2009 la 22:24

  Piţicele alea se pot lua de mânuţă cu molistele, şi mă interesează ambele categorii la fel de mult! :)Măi, io nu încerc să fiu exhaustivă, ci sugestivă! Te-ai prins? 😉

 5. Florian
  05/10/2009 la 22:28

  Eu cred că femeile se îmbracă într-un fel sau altul mai mult ca să fie văzute-admirate-invidiate de alte femei. Bărbaţii oricum nu prea observă cu sunt îmbrăcate.
  Din ultima frază de la „midineta-trotineta”, înţeleg că tu faci parte din categoria asta.

 6. m3bis
  05/10/2009 la 22:33

  Da, da. Bărbaţii observă cum sunt dezbrăcate.

 7. 05/10/2009 la 22:35

  uhh…chiar nu stiu unde m-as incadra :))
  dar despre stilurile vestimentare masculine,nimic?

 8. melami
  05/10/2009 la 22:47

  Pe rând, ca la moară! Le vine şi lor rândul, da’ nu pot să „vărs” totul deodată… 🙂

 9. melami
  05/10/2009 la 22:48

  … de alţii!!! =))

 10. melami
  05/10/2009 la 22:56

  Haida, haida de trei ori, că-ţi miroase gur-a flori!
  Tu chiar crezi ce spui acilea?! Ia zii, bre, ce remarci tu prima dată la o femeie?! Conţinutul sau ambalajul? Şi dacă ambalaju-i rupt şi ponosit, mai ai curiozitatea să-l dai la o parte ca să descoperi giuvaierul de sub el? Ei, dacă răspunsul e pozitiv şi de data asta, te detronez din rangul de Rigă şi te fac Cavalerul Munchhausen!

 11. 05/10/2009 la 23:04

  Mai corect e că femeile se imbracă în primul rand pentru femei.Că o fac să placă şi barbaţilor intră pe planul doi.

 12. 05/10/2009 la 23:07

  ca o mica paranteza, cucrcuboul e pespi pe langa cate culori ai utilizat tu….in rest pot zice doar ca in general plec cu fetele in oras doar daca fixez ora eu, sau in mare masura, astfel ora va fi fixata cu 2 ore mai repede fata de cea reala(in 2 ore termina setul de aranjamente florale si jur ca nu vad nici o diferenta, niciodata…..ca daca e buna, tot buna ramane)

  referitor pe scurt la ce ziceai in curcuboul ala…..unele sunt mai plinite, altele mai fardate putin, altele se cred la 20 ani sa iti etaleze bombeele….fiecare cu gustul sau:)

  dar chestiile gotice si rock, le detest orice ar fi :)….

  P.S. – greselile au fost facute intentionat (suna bine, nu-i asa?) 🙂

 13. Florian
  05/10/2009 la 23:07

  Pentru vorbele astea înţelepte, te înalţ la gradul de zebruţă favorită a maiestăţii mele.

 14. 05/10/2009 la 23:09

  ai grijă că-i concurenţa mare acolo!!! tu vrei să mă ia la incins puicuţele???

 15. penisdemasa
  05/10/2009 la 23:10

  leopardese, penterese, tigrese și alte faunese…
  moartea mea rămân vintage-istele care plătesc bani mulți pe rufele cumpărate de unii și de alții din târguri second hand, numai pentru a avea pe ele ceva unicat…

 16. melami
  05/10/2009 la 23:10

  Yesss! Şi io dau vina pe tastatură când nu-mi iese bine ceva! 😀

 17. melami
  05/10/2009 la 23:12

  Hai, măi, nu lua de bun ce-ţi zice Flo! Ai uitat ce face el cu zebrele? Le calcă în picioare! 😀

 18. Florian
  05/10/2009 la 23:21

  Măi şmecherie cu ghivent, printr-o imagine şocantă, dintr-o zonă extremă, tu vrei să arunci în derizoriu afirmaţia mea. Numai că ea nu are nimic de-a face cu exemplul pe care-l dai, cu femeia îmbrăcată cu haine rupte şi ponosite. Cum nu are legătură nici cu cealaltă extremă, a vestmintelor prea ţipătoare. Dacă o femeie nu umblă nici în zdrenţe, nici ca o sorcovă, bărbaţii nu prea observă cum este îmbrăcată. (Nota gazdei: Mulţâmit, Măria Ta?!)

 19. melami
  05/10/2009 la 23:22

  No, că nu mai am loc la nr. 1, să-i răspund amicului pen!
  Alea cu vinteigiurile mă omoară şi pe mine. Iar dintre ele, amatoarele de ţoale purtate de marile vedete, mă şi îngoapă! Ce senzaţii tari încearcă ele purtând un tricou cu care s-a şters Madonna la c… cap, sau o fustă în care a transpirat Aguillera?! Fetişuri şi snobisme de doi bani! Vrei unicat, plăteşte, tată, o croitoreasă oarecare şi dă-i un model din orice revistă de modă vrei, că precis nu ţi-l nimereşte asemănător cu originalul, nici s-o somezi cu foarfeca de croit! Alea unicate, nu vintage-urile astea de fiţe! 😀

 20. Florian
  05/10/2009 la 23:24

  Erată la răspunsul dat melaminatei la ora 23,21:
  Ultimele cuvinte sunt „cum este îmbrăcată”.
  Pune-ţi iguană buton de editare, că m-am boierit.

 21. melami
  05/10/2009 la 23:31

  „… bărbaţii nu prea observă cum sunt îmbrăcate”. Cred că mai corect ar fi: „bărbaţii nu LE prea observă”…
  Hai că te iau altfel, Flo-mic! Deci, vezi pe stradă două tipe. Gemene. Uneia îi urlă hormonii prin fiecare centimetru de piele vizibilă -şi nu-i nevoie de prea multă, ci de o haină care să-i scoată în evidenţă- iar alta e îmbrăcată oarecum, nici prea-prea, nici foarte-foarte. La care crezi că-ţi vor stecli beculeţele şi ţi s-or zbârli catecolaminele? Ai?!
  Şi să ştii că n-am ghivent. Io-s mai mult cu piroanele şi strâmbele!

 22. melami
  05/10/2009 la 23:37

  Pune-mi-l tu! 😀
  Bine, hai că te editez de data asta, că-s fată bună!

 23. Florian
  05/10/2009 la 23:41

  @melaminata
  Săr’na dă corectură, mâncaţ’aş.

 24. melami
  05/10/2009 la 23:52

  De ce îmi zici „melaminata”? Aveţi voi bucureştenii o slăbiciune pentru apelativul ăsta? Sau te cheamă, de fapt, Eugen?! Măăăi!

 25. Florian
  05/10/2009 la 23:53

  @şlvc
  Ce Doamne iartă-mă sunt căcatecolamitele alea? Mie altceva mi se zbârleşte. Iar hormonii ăia care tropăie se aud şi din nişte haine mai simpluţe. Magnetismul unui trup de femeie asupra unui bărbat nu cred să aibă mare legătură cu ţoalele. Iar eu nici măcar n-am contestat total rolul hainelor. Am spus doar că femeile se îmbracă mai nu ştiu cum mai mult ca să fie observate de alte femei, tocmai pentru că ştiu că ele acordă o mai mare atenţie decât bărbaţii aspectului exterior.
  Iguano, habar n-ai câtă încăpăţânare poate să zacă într-un scorpion. Nu mă face că stau aici şi scriu până mâine dimineaţă şi-ţi găseşti bloaga blocată.

 26. Florian
  05/10/2009 la 23:58

  @melami
  Ce să fac, nick-ul ăsta îmi aduce aminte de melamină. Da’ nu-ţi mai zic aşa, promit . Nu pentru că te oftică, ci pentru că a mai fost altul înaintea mea care să-ţi zică aşa. Am şi eu ambâţul meu de rigă, ce vrei.

 27. melami
  06/10/2009 la 00:07

  „Magnetismul unui trup de femeie asupra unui bărbat nu cred să aibă mare legătură cu ţoalele.”
  Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap!
  Ba da!
  Măi, am o oarecare experienţă în chestia asta. Nu zic că n-o fi importantă şi latura aia exhibiţionistă şi competiţionistă de la femeie la femeie. Este. Dar ştiu cel puţin un caz, îl cunosc foooarte îndeaproape, când un tip s-a îndrăgostit fulgerător de o tipă numai pentru că a văzut-o, într-o ocazie mai specială, într-o rochie din care se ivea exact femeia pe care şi-o visa. Şi pe care o ştia de zece ani, fără să-i fi sărit vreodată în ochi. Cunosc cazul, pricepi? Şi mai ştiu şi altele, dar, încăpăţânat cum eşti, ai dreptate, am putea sta până dimineaţă să ne sfădim pe tema asta. Partea rea este că, încăpăţânată cum mă ştiu, aş rămâne tot la părerea mea! 😀
  Auzi, ia deschide-ţi şi tu blog, să vin şi să mă-ncontrez cu tine acolo! Hai, că poţi! Uite, şi sebruţa şi-a luat inima-n dinţi… Dă-i o bere aitistului de la firmă, că ţi-l face cum vrei tu! Dupe care eşti liber să ţi-l faci tu harcea-parcea, aşa cum am reuşit eu! :)))

 28. melami
  06/10/2009 la 00:08

  Sărut dreapta, boiarule! 😀

 29. Florian
  06/10/2009 la 00:11

  Iar eu dreptul şi stângul, iguană. Da’ nu te gândi la picioare.

 30. melami
  06/10/2009 la 00:45

  Da, ştiu, te-ai gândit la lobii mei gemeni, frontalii! 😀

 31. 06/10/2009 la 07:35

  mie trebuia sa imi iese :)) doar ca am facut cateva mici erori de care nu mi-am dat seama :))

  P.S. – curcuboul si pespi sut total intentionate :))

 32. Florian
  06/10/2009 la 07:57

  Cazurile de care vorbeşti sunt doar excepţii care confirmă regula, clar? Că doar n-o să aibă o femeie ultimul cuvânt despre ce îi stârneşte pe bărbaţi. Dacă nu te ştiam iguană serioasă, la casa ta, înverşunarea cu care explici magnetismul exercitat de un trup de femeie m-ar fi dus cu gândul la alte alea.

 33. melami
  06/10/2009 la 08:52

  M-am prins, desi „curcabaul” imi suna mai frumos. Si nu se zice „pespi”, ci „pecsic”, citit romaneste, nu ungureste, ember!

 34. melami
  06/10/2009 la 09:52

  Pey, tocmai pentru ca sunt iguana serioasa imi permit sa vorbesc asa. Nah, ca nu te-am lasat sa ai ultimul cuvant. 😀 )

 35. Florian
  06/10/2009 la 12:07

  Te-am pus într-un impas, într-o situaţie în care pierdeai indiferent de răspunsul pe care-l dădeai.
  Dacă alegeai varianta iguană serioasă, ceea ce ai şi făcut, nu aveai de unde să ştii cum stă treaba cu atracţia exercitată de femei, deci orice opinie nu valora nici cât un ban găurit.
  Dacă ziceai că ştii cum stă treaba pentru că eşti lesbi, era nasol, pentru că trăim într-o societate care nu acceptă astfel de orientări sexuale.
  Sah mat, iubirea mea de culoarea lintiţei.

 36. Florian
  06/10/2009 la 12:18

  Si stai aşa că-mi adusei aminte. Tu nu trebuia să fii azi unde a-nţărcat mutu’iapa, în zona crepusculară? Ce cauţi aici cu contrazicerile tale, ai?

 37. Florian
  06/10/2009 la 12:26

  Măi oameni buni, bloaga asta hodorogită mă scoate din ţâţâni. Postez un comentariu la 12:07, mai postez o continuare la 12:18, dar continuarea e aruncată mai sus, înaintea unui comm de la 09:52. Dacă n-ar fi un loc frecventat de doamne şi domnişoare, aşa aş trânti una de ar veni poliţia de moravuri să pună lacăt pe blog.
  Comm-ul ăsta cred că ajunge la Păpuşu, că la locul lui nu mai trag nicio nădejde să apară.

 38. Florian
  06/10/2009 la 12:32

  Cred că special opriseşi ceasul bloagei, ca să poţi muta comentariile unde te taie capul. Ghinionul tău şi norocul nostru e că l-a reparat tetris şi avem proba şmecheriilor pe care le faci.
  Abia cum înţeleg de ce îl tot linguşeai pe Tiran, ca să te iniţieze în arta mânărelii.

 39. melami
  06/10/2009 la 14:39

  „Dacă alegeai varianta iguană serioasă, ceea ce ai şi făcut, nu aveai de unde să ştii cum stă treaba cu atracţia exercitată de femei, deci orice opinie nu valora nici cât un ban găurit.”
  Baaaaaaaa da! Ţi-am spus că aş cunoaşte nişte cazuri elocvente, nu ă le-aş fi trăit, deci se pune ca argumentum pro. Nah!
  Iar cu Păpuşu, abia acum plec, că de dimineaţă am prestat la cabinetul meu din oraş. Aşa că, până mă întorc, te las să-ţi iei avânt, că avans nu prea văd cum, că baţi pasul pe loc, iubirea mea paricopitată! 😀

 40. Laura
  06/10/2009 la 18:48

  Deci… slvc, m-o distrat de minune articolul tău… şi comentariile la fel…
  Numa’ graficul ăla nu am prea putut sa-l citesc în afară de pantofi şi durerea de cap… să inţeleg că alegerea pantofilor dă durerea de cap?

  Eu, când pun o ţoală pe mine şi mă privesc în oglindă trebuie să-mi placă mie în primul rând… da, să mă plac şi să-mi zic: Laura, tu arăţi bine şi să-mi trag un zâmbet sau o strâmbătură… şi mulţumirea asta îmi dă aşa o putere… şi mă face să mă simt bine. Şi dacă şi celorlalţi le place şi-mi zâmbesc şi le zâmbesc înapoi, ce fain… cui nu-i place să fie admirat?

  Şi când pun o ţoală pe mine şi nu mă uit în oglindă, atunci e de bai… (mai sunt şi zile din ăstea).

  La urma urmei, iubite măgăruş şi prinţul s-a indrăgostit de Cenuşereasă nu pe când spăla ea podelele, ci la bal… aranjată, parfumată şi mai ştiu eu ce…

 41. melami
  06/10/2009 la 19:51

  Cu ultima frază cred că ai conturat şi concluzia „şedinţei”. Mulţumesc pentru concizie şi eleganţă!

 42. Florian
  06/10/2009 la 23:07

  Nu ştiu dacă eu bat pasul pe loc, dar tu te învârteşti în cerc. Ai revenit iar la cele două – trei exemple nesemnificative, despre care tocmai ţi-am explicat că sunt excepţia care confirmă regula.
  Iar basmul Cenuşăresei la care apelează Laura, pe care îl ridici la rang de concluzie finală, nu-i decât un basm pentru adormit copiii. Am zis.

 43. Florian
  06/10/2009 la 23:11

  @melami
  Mare porcărie cu aruncarea asta a comentariilor la întâmplare. Am apăsat pe „Răspunde” la comentariul tău de la nr. 19 şi am postat un răspuns, dar a fost postat ca şi comentariu de sine stătător, la nr. 16.

 44. melami
  07/10/2009 la 08:41

  Şi de ce te oftici aşa? Şi eu păţesc la fel, dar am învăţat să ignor lucrile pe care nu le înţeleg. Încearcă şi tu! Începe cu femeile, de pildă! 😀

 45. melami
  07/10/2009 la 08:54

  „Am zis”… şi am adormit! 🙂
  Iar concluzia de basm a Laurei, era de fapt o metaforă, săltăreţule!
  Deci, hai să rezumez: există mai multe categorii de femei:
  -cele care se îmbracă doar de dragul lor şi cărora li se cam fâlfâie de părerea celorlalţi. Asta nu înseamnă că pun haine aiurea pe ele sau că sunt neglijente. Aici cred că ne încadrăm eu şi Laura.
  -cele care vor să ia maul altor tipe, şi dacă se poate al tipilor.
  -cele care au spotul îndreptat exclusiv pe bărbaţi şi ignoră cu bună-ştiinţă comentariile caustice ale femeilor.
  -cele care se îmbracă doar din decenţă, de mila oamenilor din jur.
  -cele care se ascund sub haine etc.
  Cum poţi să le judeci tu dintr-o singură trăsătură de condei?! Unde ţi-e subtilitatea cu care m-ai oboşnuit? 😀

 46. 07/10/2009 la 13:42

  kosz, ember :))

 47. Florian
  07/10/2009 la 14:22

  Treaba lor cum şi pentru cine se îmbracă. Dacă o fac pentru bărbaţi se strofocă degeaba, că ei oricum nu observă amănuntele neesenţiale. Bărbaţii întorc capul după o femeie pentru că e mişto, nu pentru că e bine înţolită. Fac excepţie sorcovele, după care întorci capul şi te închini.
  Aşa că, din punctul meu de vedere, degeaba există categoriile alea pe care mi le vâri în ochi. Dacă ar fi să-mi spun totuşi o preferinţă, aş fi într-o mare dilemă. M-aş opri la prima categorie, a celor care se îmbracă de dragul lor, dar faptul că li se fâlfâie mă face să mă retrag rapid şi de-a îndărătelea, ca să nu păţesc vreo ruşine.

 48. Florian
  07/10/2009 la 14:23

  😀

 49. melami
  07/10/2009 la 17:51

  Da io zi, Maria Ta, tu cum te imbraci? Pentru cine? Cu ce incepi si cu ce termini? Cum termini?!… 😀

 50. Florian
  07/10/2009 la 21:21

  Fac parte din categoria ta, a celor cărora li se fâlfâie, numai că la mine nu e ceva anormal. Cum termin? Nu ştiu dacă repede sau greu, important e că termin ultimul.
  Dar lasă-mă pe mine deoparte, că am o nelămurire în ceea ce vă priveşte. Decolteurile şi fustele scurte sunt făcute să atragă privirile bărbaţilor? Dacă da, de ce sunt bădăran dacă mă uit la ceea ce dezgolesc ele? De ce trebuie să mă întreb dacă nu cumva sunt pervers când îmi fuge mintea la ce se află dincolo de barierele minuscule, când voi sunteţi cele care îmi incitaţi imaginaţia?
  Habar n-aveţi ce chin e pentru un bărbat să vorbească degajat cu o tipă d’asta cu vedere la sâni, fără să se dea de gol că îl interesează şi altceva decât subiectul discuţiei. Sau poate că aveţi habar şi vă place să ne chinuiţi.

 51. melami
  07/10/2009 la 21:29

  Bineînţeles că avem habar. Nu uita că noi v-am crescut aşa. Iar faptul că reacţionezi bărbăteşte la vederea unui sân sau o coapsă, e spre cinstea ta! Funcţionezi normal. Aşa că… holbează-te în linişte, şi „reacţionează” ca atare, că asta urmărim! Unele dintre noi… 🙂

 1. No trackbacks yet.
Comentariile sunt închise.
%d blogeri au apreciat asta: